Welkom bij HoogvonderenVerhuur

In begin 2015 ben ik begonnen met het opstarten van een eigen verhuurbedrijf in party- en attractie-artikelen. Mijn doel is dat iedereen een aantrekkelijk en betaalbaar feest kan organiseren.

Hoogvonderen Verhuur onderscheidt zich door haar betaalbare kwaliteit. Dit is o.a. realiseerbaar doordat wij “afhaalprijzen” hanteren. De meeste producten zijn eenvoudig zelf gebruiksklaar te maken en te bedienen, al is het maar door de eenvoudige handleiding die bij de producten geleverd worden.

Dus bent u op zoek naar benodigdheden voor een bruiloft, communiefeest of een ander soort evenement. Dan bent u bij Hoogvonderen Verhuur aan het juiste adres, wij verhuren o.a partytenten, meubilair, servies en glaswerk en voor de kids een springkussen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 13.00 t/m 19.00 uur. En natuurlijk zijn wij ook bereikbaar per mail.

Het reserveren van artikelen kan via de webshop, hiervan ontvangen beide partyen een mail. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging of op de doorgegeven datum uw reservering gerealiseerd kan worden.